Viatgem amb Mentre durin les espelmes

Mentre durin les espelmes ja ha començat el seu recorregut. Ja fa deu dies que es troba a llibreries i han començat a sortir les primeres ressenyes amb crítiques ben positives.

Aquesta mateixa setmana, l’hem presentat a la Llibreria Alibri, he comptat amb la Glòria Sabaté, professora meva de la universitat, i escriptora també,  amb un èxit total de públic.

Però aquí no ens aturem!

17 de maig: En parlaran a icat ràdio, al programa Els experts, ja que és el dia mundial contra la LGTBIfòbia!  Qui sap si més endavant hi vaig al programa!

22-23 de maig: Per començar, el cap de setmana vinent és la Fira literal, a la Fabra i Coats, hi seré per tal de promocionar la novel·la a l’stand de Voliana Edicions el dissabte al matí i potser diumenge.

24 de maig: Gravo una entrevista per a Tarragona Ràdio, al programa Amb T de cultura, de la Mònica Sòcias, m’estreno fora de Barcelona!

27 de maig: Presentació a la Llibreria Antinous, a l’Eixample, amb Sebastià Portell al meu costat. Comença a les 19h

05 de juny: Matí de signatures (a mig matí, encara no hem concretat) a la Llibreria Universal. Em fa molt il·lusió, ja que hi vaig treballar i surt descrita  la novel·la quan era a la seva anterior ubicació.

08 de juny: Presentació a Espai Betúlia, a Badalona, amb Marta Pérez Sierra al meu costat i Remei Manzanero recitant poemes al voltant de la novel·la, un d’ells, “El mundo de las almohadas”, fou la base d’un dels capítols!

I de moment, fins aquí! Que no és poc per al primer mes de vida de la novel·la.

Mentres durin les espelmes

 

 

Posted in Noticia and tagged , , , , , , .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *