Sant Jordi i primers actes de Mentre durin les espelmes!

En aquesta publicació vull fer una mica de calendari, i és que aquesta setmana és Sant Jordi i a començaments de maig surt la meva novel·la: Mentre durin les espelmes.

23 d’abril (19-21h): Presentació de Bestiari a la japonesa a Oracles Theatre. Formarà part d’un micro obert on molts autors hi anirem amb els nostres llibres a parlar de literatura i a signar exemplars. Hi duré els meus altres llibres, però com que fa molt que no parlo d’aquest, doncs serà una bona oportunitat per rescatar-lo.

 

24 d’abril (17-19h): Haikus en viu i presentació de Bestiari a la japonesa a Inusual Project. Hi haurà una passarel·la d’autors i jo, a banda de delectar el públic amb la banda sonora del llibre, duré la meva Olivetti i faré

poemes en directe per a qui en vulgui.

5 de maig: Surt a la venda Mentre durin les espelmes, gràcies a Voliana edicions. Aquí us deixo la portada, a què és una preciositat?

12 de maig (18:45h): Presentació a la Llibreria Alibri de Mentre durin les espelmes. Comença l’aventura de l’amor sense limíts que trenca tots els límits!

Posted in Uncategorized.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *